ninniesodergren.se | Att slå rot i ett par RM Williams.
18109
post-template-default,single,single-post,postid-18109,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

29 jul Att slå rot i ett par RM Williams.

Ah.

Fortsätter vädret såhär, så dröjer det inte alls länge tills jag kan inviga mina höstiga RM Williams. Jag kommer väl antagligen att slå rot där i, under hösten. (Ett uttryck, som efter att ha sett serien Jordskott, känns aningen läbbigt). De kom, med fantastisk leverans från Australien. De är handgjorda och har ett unikt nr under sulan. Och de är sådär vansinnigt behagliga och sköna, såklart.

 

rmwilliamsDSC_3649 (kopia)

 

Jag är lite osäker på vilken modell som jag har köpt, men jag tror att det är dessa, Gardner Greasy Kip Brown. (Länken går till miinto.se, där de också finns att få tag på). Mina är köpta i Australien och levererades med Peter, Jenine och Sarah-Jane som vi brukar spendera tid med i Småland, ni vet?

Så. Himla. Bussigt.

 

DSC_3653 (kopia)

 

Så, det känns inte lika hemskt och tråkigt och burrigt längre, att hösten är på ingång.

Jag kommer nog att trivas, när jag traskar runt i de där skönheterna. Skuttar över vattenpölarna. Fast det är klart. Ifall sommaren hade tänkt komma tillbaka en stund till nu, så är den mer än välkommen.

Så de så!

No Comments

Post A Comment