ninniesodergren.se | Att ha spenderat lite tid i träskmarkerna.
18124
post-template-default,single,single-post,postid-18124,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

30 jul Att ha spenderat lite tid i träskmarkerna.

blue colour

 

Det var verkligen översvämning idag, i lekparken.

Ujuj.

Men vi trilskades emot och skulle ut dit ändå. Ut till träsket. På med gummistövlar och hela baletten. Full mondering på, för lite äventyr i plaskparken. Och så var det minsann fler som tänkte. För när vi kom där, med fullproppad hink, som samlat på sig saker under veckan i hopp om att kunna gå en sväng till lekparken trots regn, så var det full rulle i parken. Många mammor och pappor och barn som tröttnat på att sitta inne eller umgås i rutschkanorna på Leos lekland. Och sen kom det en liten solglimt där, mellan träden. Då sträckte föräldrarna hoppfullt upp sina huvuden och sög i sig lite sol, in i det sista. Sen försvann den lika snabbt igen. Men, den tittade i allafall fram en liten stund. Det är ju huvudsaken, typ.

Snart får vi fikabesök.

(bild: Morgonens frukost & inhandlad klänning från Zara)

No Comments

Post A Comment