ninniesodergren.se | Lite fler prickar och spännande verktyg från Wacom.
18369
post-template-default,single,single-post,postid-18369,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

04 sep Lite fler prickar och spännande verktyg från Wacom.

DSC_5571 (kopia) (kopia)

 

Åh.

Idag så var vi på posten för att hämta ut ett par paket. I det ena så låg det bland annat en fleece från Didriksson och en superfin höst och vintermössa från Tiny Universe till Signe. Hösten är ju liksom här snart. Och helt plötsligt så ska det börjas användas varmare kläder. Att jag är galen i prickar, har väl inte undgått någon. Allra minst Signes förskolelärare, som ibland kallar henne pricken när vi kommer på morgonen.

Och.

I det andra paketet så låg något till moi. Något som jag tror kommer att vara ett alldeles strålande komplement till allt som jag pysslar med just nu. Något som beställdes så tidigt som igår och som ganska otippat kom redan idag.

Snacka om snabb leverans.

 
DSC_5583 (kopia) (kopia)

 

Men.

Mer om det senare.

Nu kör vi fredagskväll!

No Comments

Post A Comment