ninniesodergren.se | Att kunna erbjuda en helgrabbat hos Modéerska Huset.
18381
post-template-default,single,single-post,postid-18381,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

05 sep Att kunna erbjuda en helgrabbat hos Modéerska Huset.

Ah.

Alltså, Jenny har gjort det igen.

Skapat helt fantastiska mönster till den nya höst och vinterkollektionen hos Modéerska Huset. Min absoluta favorit är ju inte helt otippat den Bambi-prickiga klänningen med mönstret Oh Dear. Men även mönstret Deep Forest, som är inspirerat av de Smålandska skogarna och alla varelser och djur som bor där, hör till favoriten.

Magiska och så så vansinnigt fina!

 

Namnlöst-1modeerska huset (kopia)

 

Och nu, i samarbete med Jenny på Modéerska Huset, så har jag fått möjlighet att erbjuda er en liten rabatt på den nya kollektionen. Så, under hela helgen (Lördag-Söndag) så får ni 10% på ett köp när ni anger koden: Ninnie. Det gäller endast i helgen, så pass på.

Trevlig helg!

No Comments

Post A Comment