ninniesodergren.se | Sponsrad video: Tallink Silja.
18400
post-template-default,single,single-post,postid-18400,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

07 sep Sponsrad video: Tallink Silja.

Ah.

Det går, att ha en fantastisk kryssningsupplevelse, minsann.

Det vet jag ju om.

Även fast jag endast kan relatera till min egna och enda kryssningsupplevelse. Där vi, ett gäng dansare, skulle uppträda bakom några artister på en färja. En färja som senare framåt kvällen, hamnade i tokstorm. Och nej nej, ingen vanlig liten storm. En ordentlig BBC news -storm. Och vi vinglade omkring där på scenen och fick några oroliga samtal från våra föräldrar som hört om stormen. Men, det gick ju bra tillslut.

Och det finns ju helt fantastiska kryssningar numera.

Yoga bland molnen, paddla med sälar eller middag i paradiset? Det var några av de 97 unika upplevelser som svenskar inbjöds att tävla om i kampanjen Epic Estonia. Andra upplevelser var att testa 8 olika bastubad på en dag, dyka i Europas enda undervattensfängelse eller få en privat indiekonsert. Jojo, det finns att göra minsann.

Anledningen?

Det är 97 år sen som Estland blev självständigt och Tallink och Estonian Tourist Board ville därmed bjuda på lika många fantastiska upplevelser i Estland. Tävlingen pågick från 30 juni till 14 juli och i videon så kan ni se resultatet.

 

 

Titta på videon och klicka dig vidare.

Och nu kan du själv boka din episka Estlandsupplevelse!

Kom ihåg att resan är en del av upplevelsen.

 

Detta är ett sponsrat inlägg i samarbete med Tallink Silja.

No Comments

Post A Comment