ninniesodergren.se | Att ha stängningsdag med ofarliga monsterlekar.
18459
post-template-default,single,single-post,postid-18459,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

16 sep Att ha stängningsdag med ofarliga monsterlekar.

DSC_5823 (kopia)DSC_5829

 

Stängningsdag på förskolan idag, minsann.

Och vi avverkar denna fina dag med lite kreativitet.

Det målas i målarböcker, både gamla och nya. Och jag pendlar, mellan målarböckerna och datorn och ritplattan. Försöker få in lite effektiv tid däremellan, eftersom projektet som jag håller på med just nu, helst ska vara färdigt i början på nästa vecka.

 

DSC_5808 (kopia)DSC_5820 (kopia)

 

Och vi har varit ute i solen en stund.

Den fantastiska höstsolen!

Dessutom så har vi lekt “ofarliga monster”.

En lek som går ut på att man jagar varandra, samtidigt som man upprepar att man är ett ofarligt monster och gör som små krabbklor, som sedan ska kittla den jagade tills den skrattar så den viker sig dubbelt. Vi började säga och leka “jag är ett monster”. Men det blev lite obehagligt, liksom. Mamman såg tydligen alldeles förskräckligt läskig och obehaglig ut när hon lekte monster. Så numera heter leken “ofarliga monster” och är en mer vänskaplig lek i fredens tecken.

Peace.

No Comments

Post A Comment