ninniesodergren.se | Att ha startat nu.
18491
post-template-default,single,single-post,postid-18491,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

22 sep Att ha startat nu.

DSC_5858 (kopia)

 

God morgon.

Egentligen så var ju vi uppe redan innan sju i vanlig ordning.

Och nu så sitter jag mest och går igenom dagens schema lite.

Igår så startade programmet på Berghs, som jag kommit in på.

Och jag måste säga, att jag har hamnat i en väldigt härlig grupp med mycket olika erfarenheter, som kommer att komplettera varandra väldigt bra, tror jag. Vi lever dessutom i olika delar av världen, så det kommer att bli hur roligt som helst att få ta del av allas sätt att tänka omkring de projekt och uppgifter som vi står inför.

 

DSC_5863 (kopia)

 

– Mamma!

– Jag ska prata med mina engelska kompisar här vid datorn nu.

– Så du får abselut inte störa. Okej?

Ah!

Så lät det i morse, när jag kom ut i vardagsrummet.

Då satt den älskade lilla människan och dinglade med benen från den stora stolen framför datorn. Bredvid sig, så hade hon sin mjölk, precis på samma plats som jag brukar ha min kaffekopp. Det är vid såna där stunder som kärleksfjärilarna gör sig påminda lite extra. De flaxar liksom till sådär så att det värker och känns överdrivet kärleksfullt i bröstet på samma gång.

 

Nu ska jag iväg på ett möte inför ännu ett projekt.

Så, vi kör tisdag!

2 Comments
 • Martin Johansson Ngolo
  Posted at 14:50h, 22 september Svara

  Hej Ninnie.

  Tack för ett spännande möte. Kan se här på din blogg att jag har mycket att lära av dig. Du skriver Enkelt och lättsamt… och dina bilder är magnifika och äkta.

  Ska försöka vara en possitiv resurs och sparring för dig kring “Conductusprojektet”.

  Jag brukar säga till min dotter Nathalie att man lär sig mer av att göra fel än av att göra rätt. Det är därför jag är så jätte bra… …hon tycker ju det, bara några år till, så det gäller att suga i sig.

  Förstår att du kom in på Bergs. När jag ser din blogg blir jag orolig. Varför kan inte jag göra sånt…

  Vi hörs och ses : )

  • Ninnie Södergren
   Posted at 16:30h, 22 september Svara

   Hej!

   Tack Martin!! :):)
   Och du får stötta med det tekniska!

   Ha det bra sålänge!

Post A Comment