ninniesodergren.se | Att ha avverkat första tandläkarbesöket.
18538
post-template-default,single,single-post,postid-18538,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

30 sep Att ha avverkat första tandläkarbesöket.

Full. Rulle.

Idag så startade dagen med ett möte på stan. Och Signe fick följa med, eftersom vi hade ytterligare ett viktigt ärende efter mötet. Tjejerna som väntade på oss nere på sitt kontor hade förberett så fint med tuschpennor och mjölk till Signe. Så, hon hade fullt upp att både anteckna och bygga mjölkmustasch under dagens morgonmöte.

Sen, gick vi till… tandläkaren.

Det allra första tandläkarbesöket ägde rum idag. Och vi fick lära oss att det både fick plats tjugo tänder därinne i den lilla munnen och att tandläkarstolen fungerade väldigt bra som rutschkana. Tandläkaren var dessutom väldigt piffig, i sina rosa tandläkarhandskar. Och jag, som inte alls är så förtjust i att gå till tandläkaren, fick agera försökskanin för både det ena och det andra verktyget. För att visa Signe, hur otroligt ofarligt det är med tandläkarbesök, ju.

Totally ofarligt.

 

Namnlöst-2

 

Och andra veckan på Berghs är igång.

Två meningar som jag sög i mig idag var …“When you do something good, it´s going to travel”…. “If you don’t know who’s going to care, it does not matter”. 

Jag suger i mig så mycket information just nu så det är inte riktigt klokt.

Men det är så kul!

No Comments

Post A Comment