ninniesodergren.se | Sponsrad video: Foppa – Behind the scenes.
18739
post-template-default,single,single-post,postid-18739,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

03 Nov Sponsrad video: Foppa – Behind the scenes.

Vi får följa med Foppa bakom kulisserna på den omtalade kampanjfilmen för Barncancerfonden.

Mattias. Är. En. Hjälte!

För två år sen, så drabbades Mattias av leukemi. Bakom sig nu, så har han 60 cytostatikakurer. Håret har ramlat av och vuxit ut igen, två gånger. Hans resurser har varit oändliga och nu, så är äntligen det värsta över.

Mattias träffade Foppa i våras. De spelade hockey ihop under en filminspelning i Rimbo ishall. Mötet gjorde Mattias super intresserad av hockey och vill nu satsa helhjärtat på det. Så, veckan efter mötet med Foppa så gick han på sin första hockeyträning. Och helgen därpå, gjorde Mattias sitt allra första mål i en match.

Vad som händer framöver vet ingen.

Men en sak är säker; Mattias har redan satt upp nya mål att kämpa för.

Som att i framtiden få spela i NHL!

Barncancer är den vanligaste dödsorsaken mellan 1-14 år i Sverige och Barncancerfonden arbetar mot visionen att utrota barncancer. Syftet är att samla in mer pengar till barncancerforskningen genom att få fler svenskar att bli Barnsupportrar – månadsgivare och bidra med 100 kr varje månad.

 

Detta är ett sponsrat inlägg i samarbete med Barncancerfonden.

No Comments

Post A Comment