ninniesodergren.se | Sponsrad video: Just D – årets jullåt i samarbete med Aladdin.
18933
post-template-default,single,single-post,postid-18933,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

29 Nov Sponsrad video: Just D – årets jullåt i samarbete med Aladdin.

Hm.

Det var väl sisådär tjugo år sen, sen jag satt i den där tomtens knä mitt i köpcentret och önskade mig en skiva med Just D. De var ju så attans bra. Ju. Och tänk, jag fick den hemskickad, någon vecka senare. Jag hade blivit utvald och vunnit min cd-skiva, bland hundratals andra barn och önskningar.

Så, den där Just D skivan var ju speciell, minst sagt.

Den kom ju liksom direkt från tomten himself.

Sen deras fantastiska jullåt, Juligen, har ju strömmat ut igenom högtalarna många år i rad. Och nu är de tillbaka igen. Med samma sound som för tjugo år sen. Med låten Juligenigen, som sägs vara årets jullåt. Ett reklamsamarbete med den berömda chokladasken Aladdin.

Kul!

Detta är ett sponsrat inlägg i samarbete med Aladdin.

No Comments

Post A Comment