ninniesodergren.se | Att ha haft en sån där härlig söndag.
20487
post-template-default,single,single-post,postid-20487,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

05 jun Att ha haft en sån där härlig söndag.

DSC_6046

 

Ah.

Vi har varit ute större delen av dagen, gungat i nya gungan som farmorn och Johan har hängt upp i äppelträdet, fikat rabarberpaj och druckit kaffe och hoppat studsmatta. Haft massor med tillsammanstid. Och vi har sprungit barfota och lapat sol och emellanåt skrattat så att tårarna har runnit. Jag, som inte riktigt har pli på känslorna just nu, i slutet av graviditeten, skrattar emellanåt så att det övergår till hysteriskt gråt. Fast skrattgråt.

Det bara blir.

Tack, härliga söndag!

No Comments

Post A Comment